Despre gazon

Atunci când decizi să faci unele schimbări în curte, nu ai cum să nu te gândești la plantarea de gazon, pentru a avea parte de acea oază de verdeață de care ai atâta nevoie după clipele petrecute la serviciu.

Despre gazon

În afară de acea parte estetică, pe care un gazon o aduce curții tale, acesta mai are și avantajul că atenuează mult zgomotele de pe stradă, iar micul tău ”regat” va avea parte de mai mult oxigen, iar noxele vor fi reduse substanțial.

Cu toate acestea, pentru a vă bucura de investiția făcută, este necesar să știți că un gazon bun și sănătos trebuie îngrijit așa cum se cuvine. Nu contează tipul amestecului de iarbă pe care l-ați ales pentru a-l semăna, nu uitați niciodată de cele operațiunile care trebuie efectuate pentru a avea parte de un gazon sănătos: aerare, scarificare, supraînsămânțare și fertilizare.

Nu ezitați să cereți sfatul specialiștilor atunci când simțiți că nu vă descurcați sau nu știți despre ce este vorba.

 

Cat coasta gazonul rulou

Cât costă gazonul rulou

Dacă nu aveți timp/răbdare pentru semăna gazon și aștepta ca acesta să răsară, o soluție practică și rapidă sunt rulourile. Rulourile de gazon se instalează rapid și ușor, iar într-o zi puteți avea un spațiu verde extrem de frumos. Prețul unui rulou de gazon poate varia în funcție de mai […] mai mult »