Câți ani rezistă gazonul?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Cu toții adorăm acea curte pline de verdeață, iar senzația de odihnă psihică și fizică pe care ne-o dă gazonul ”face toți banii”. Într-adevăr, lucrurile par frumoase acum, la început, însă întrebarea noastră este cât rezistă gazonul, cât ne putem bucura de acesta?

cati ani rezista gazonulSpecialiștii ne dau asigurări că dacă este îngrijit corespunzător, nu trebuie să vă faceți prea multe griji referitoare la durata de viața a gazonului. Un gazon corect îngrijit poate ajunge și la 100 de ani, ceea ce trebuie să recunoaștem că nu este o vârstă prea mică, nu-i așa? De fapt, de dumneavoastră depinde rezistența peluzei de care acum sunteți atât de mândru. Este nevoie ca încă din prima zi din care ați plantat gazonul să-i acordați acestuia atenția de care are nevoie, să fiți atent la irigare, fertilizare, aerare, scarificare și toate celelalte operațiuni. Doar așa vă veți putea bucura de o curte verde și frumoasă, exact ca în fotografiile din revistele de specialitate. De altfel, nu degeaba se spune că gazonul va rezista atâta timp cât i se acordă atenția potrivită.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *