De ce mucegăiește gazonul?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Printre neplăcerile cu care vă puteți confrunta dacă ați ales să vă ”înverziți” curtea cu ajutorul gazonului, la loc de cinste se află mucegăirea acestuia. De obicei, aceasta este produsă din diferite motive, iar printre ele se regăsesc fluctuațiile de temperatură; condițiile meteorologice nefavorabile – în special vremea ploiasă sau ceață; pe gazon se găsesc din abundență resturi de iarbă tăiată sau frunze uscate; aerul nu are posibilitatea să circule corespunzător; iarnă grea, cu zăpezi din abundență; deficitul de potasiu.

de ce mucegaieste gazonulPentru a preveni apariția mucegaiului, este nevoie ca îngrijirea gazonului să se facă în mod corect, să nu se neglijeze niciuna dintre operațiunile de care are nevoie pentru ca dezvoltarea lui să fie una corectă. Puteți apela la sfatul specialiștilor, care vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *