Se poate pune gazon peste beton?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

După o adevărată ”modă”, când întreaga curte trebuie să fie ”beton”, la propriu, acum românii au înțeles în sfârșit că este nevoie și de o oază de verdeață. Soluția cea mai la îndemână este dată de plantarea gazonului. Dar se poate sau nu monta acesta pe beton? Ei bine, răspunsul este afirmativ, cu condiția să alegeți un gazon special, iar pentru acest lucru cel mai bine este să apelați la sfatul specialiștilor. Deși ceva mai scump, veți găsi cu siguranță ceea ce vă doriți, sub forma unui amestec de seminţe, îngrăşământ şi vermiculite, și care are avantajul că poate creşte în toate sezoanele, şi pe orice suprafaţă, chiar şi peste beton!

se poate pune gazon peste betonDacă nu găsiți așa ceva, mai există și varianta gazonului artificial, sau sintetic cum i se mai spune, care se poate monta practic pe orice suprafață, chiar și beton. Mulți chiar îl prefer, deoarece costurile de întreținere ale unui gazon sintetic sunt aproape inexistente. Așadar, ce alegeți?

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *